MS missie Peru

MS kan de berg op!

Wij zijn 'Team Peru' en organiseren een gesponsorde tocht om met een ploeg enthousiaste mensen met MS begeleid door een ploeg professionele begeleiders; het laatste gedeelte van de Inca Trail naar Machu Picchu in Peru te lopen in de zomer van 2018. Lees meer over onze missie

€28.532,- van de €30.000 opgehaald

Laatste update: 11-09-2018
95%
Doneren

Met onze missie willen wij bijdragen aan de oplossing van MS door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting MS Research inzake het project "Myeline onderzoek Groningen".
Lees meer over dit baanbrekende project .

“Wij van Missie Peru zijn op zoek naar sponsors die ons willen helpen de top te bereiken, zodat we MS zo snel mogelijk de wereld uit kunnen helpen!”
Rinie

Jojanneke Deenink (43): ‘Ik kan niet wachten om de Inca Trail naar Machu Picchu in Peru te lopen'. ’

Jojanneke Deenik (43), geboren en getogen in Heemstede is op het eerste gezicht een gezonde jonge vrouw waar aan de buitenkant niet te zien is dat zij de ziekte MS (Multiple Sclerose) heeft. Lees het gehele artikel .


Rinie

Rinie (50): ‘Ik gun mensen met MS een betere kwaliteit van leven’

Rinie Breteler uit Borne heeft een milde vorm van de ziekte multiple sclerose (MS) en kan nog veel. Zoveel, dat ze in Peru samen met vier lotgenoten het laatste stuk van het steile incapad naar Machu Pichu gaat bewandelen. Gesponsord, voor het goede doel. Lees het gehele artikel .


Inca Trail

Wat is MS

Multiple sclerose (MS) is een ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien. Lees meer .


Inca Trail

De Inca Trail

De Inca Trail is een wandelpad dat Machu Picchu met de buitenwereld verbindt. MS missie Peru zal (een deel) van dit pad gaan trotseren, waarna we zullen eindigen in het machtige Machu Picchu.
Ontdek onze missie .


Team MS Missie Peru

Team

Ons team bestaat uit MS Patiënten en begeleiders, maar vooral enthousiastelingen die niet kunnen wachten om te starten aan deze geweldige reis!
Ontmoet ons team .ONZE SPONSORS

MAK Auto & Techniek
DEJONG total av-solutions
Vivitek
Bommel tekst & creatie
Skippy Meubel Dordrecht
Skippy Meubel Dordrecht